Spel en Gameavond in jongerencentrum De Pomp

15 november 2019, 09:21


Regio Info

ALMKERK – Op zaterdag 23 november is Jongerencentrum De Pomp in Almkerk weer geopend.

Speel samen met je vrienden een spelletje op het computernetwerk of neem plaats in één van de racestoeltjes voor een ouderwets potje Mario Kart. Ook kun je lekker tafelvoetballen of tafeltennissen. In de nieuwe zaal ‘De Pitstop’ kun je een ontspannen potje poolen of darten. Ook staan er in de kast voldoende bordspellen. Aan de bar is alle ruimte voor een goed gesprek onder het genot van een lekker drankje!. De entree is gratis.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres is Sportlaan 3A in Almkerk. Voor meer informatie kun je kijken op de website www.depomp.com.