Genieten van Iraans eten in de HartenJager met een groot hart

11 november 2019, 19:42


Regio Info

GIESSEN – In navolging op de succesvolle en zeer druk bezochte Syrische buffetavonden gaat de HartenBrigade in samenwerking met de van afkomst Iraanse Mozghan ook Iraanse avonden organiseren.

Samen eten zorgt voor verbinding en dat is waar de HartenBrigade ook voor staat. Delen met elkaar en veel terug krijgen staat centraal in veel van de activiteiten in de HartenJager. Naast de succesvolle avonden met Syrische buffetten worden er vanaf december ook Iraanse avonden georganiseerd. De smaak van ver, samen leven en samen beleven krijgt steeds meer vorm in de sfeervol ingerichte HartenJager te Giessen.

Naast de succesvolle avonden met Syrische buffetten in de HartenJager worden er vanaf december ook Iraanse avonden georganiseerd. De smaak van ver, samen leven en samen beleven krijgt steeds meer vorm in de sfeervol ingerichte HartenJager te Giessen. Op 17 december bent u welkom vanaf 18.00 om te genieten van deze avond. De kosten bedragen slechts €17,50 per persoon, reserveren kan via info@dehartenbrigade.nl.