Heel Maaswaarden Bakt in Wijk en Aalburg

7 november 2019, 05:43


Regio Info

WIJK EN AALBURG – Bak jij graag taarten en vind jij dat jouw taart de lekkerste, maar ook de mooiste is? Meld je dan snel aan voor de wedstrijd van het jaar: ‘Heel Maaswaarden Bakt’.

Meedoen is heel eenvoudig. Je vult het antwoordstrookje in en levert het in bij de receptie van Wijkestein. Dit antwoordstrookje is verkrijgbaar bij de receptie. Mailen mag ook naar g.combee@maaswaarden.nl. De deelnemer is op donderdag 21 november rond 14.30 uur met zijn taart aanwezig in restaurant de Waard in Wijkestein aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg waar om 15.00 uur door een deskundige jury de winnaar zal worden gekozen.

De winnaar ontvangt een oorkonde en een dinercheque voor twee personen bij restaurant de Waard. Het formaat van de taart mag maximaal 24 cm doorsnee zijn, verder is alles toegestaan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gea Combee via 0416-698400 of g.combee@maaswaarden.nl.