Kunst Na Strijd viert feest

5 november 2019, 13:31


Regio Info

WOUDRICHEM – Bijna 100 jaar geleden, op 3 januari 1920, werd de Woudrichemse Muziekvereniging Kunst Na Strijd opgericht. Er wordt dus al een eeuw muziek gemaakt in Woudrichem en Oudendijk.

Dat de vereniging klaar is voor de volgende 100 jaar, wil het laten zien in het komende jubileumjaar. Een jaar waarin mooie activiteiten en concerten op de rol staan. Zodat iedereen samen met de vereniging het feest mee kan vieren. Op vrijdagavond 3 januari 2020 staat een schitterend galaconcert gepland. Tijdens dit concert, in de sportzaal van ’t Rondeel te Woudrichem, zal Kunst Na Strijd een concert geven in samenwerking met twee bijzondere solisten

Iedereen is van harte welkom bij dit concert, waarbij de toegang gratis is. Na afloop van het concert is er in de grote zaal van ’t Rondeel een bruisende afterparty, waarbij “Later als je Big Band” uit Achterveld zal optreden. Aanvang concert: 20.00 uur. De toegang is gratis.