Man met wapens op zak zoekt ruzie

2 november 2019, 10:06


Hulpdiensten

WERKENDAM – De politie hield vrijdagavond 1 november een 34-jarige man uit Werkendam aan. Op de J.C. Pieckstraat zocht hij ruzie en dreigde hierbij met wapens.

De politie kreeg rond 22.15 uur de melding. Meerdere agenten gingen naar de eerdergenoemde locatie en troffen daar een aantal personen aan. De man die ruzie zocht, en mogelijke met wapens dreigde, werd door hen uit de groep gehaald. Vervolgens werd hij gefouilleerd. In zijn kleding trof de politie een wapen aan.

Een van de omstanders bleek tijdens de ruzie een ander wapen te hebben afgepakt en overhandigde dit aan de agenten. Uit voorlopig onderzoek lijkt het te gaan om een luchtdrukwapen en een alarmpistool. Beiden zijn in beslag genomen. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.