Recherche speurt niet langer actief naar schutter in Veen

1 november 2019, 05:48


Hulpdiensten

VEEN – De recherche speurt niet langer actief naar de schutter die vrijdag 18 oktober in de Wielstraat in Veen een man neerschoot. Ze heeft onvoldoende aanwijzingen die haar op het spoor van eventuele verdachten kan zetten.

Het slachtoffer werd die vrijdagmiddag rond half vijf aangetroffen in een tuin bij een woning. Buurtbewoners werden gealarmeerd door het geluid van schoten. Maar niemand zag de schutter. De gewonde man, die in Veen een bedrijf heeft, heeft nog enkele honderden meters gelopen vanaf de plek waar hij werd beschoten naar de tuin waar hij later werd aangetroffen.

Getuigen zagen kort nadat er schoten waren gelost een grijze auto wegrijden. Deze auto is niet meer achterhaald, ondanks een zoektocht door de politie in de omgeving. De oproep van de politie dat mensen die meer weten over de schietpartij zich bij haar melden, blijft staan.