Laatste wens van Will Kolker is een ballonvaart met zijn vrouw

1 november 2019, 13:22


Lokaal Nieuws

WOUDRICHEM – Wat begon als bezegeling van misschien wel de mooiste liefde tussen 2 mensen welke werd bekroond met een huwelijk in januari krijgt nu een andere wending.

Will trouwde zijn grote liefde Ineke in de wetenschap ziek te zijn. Wonderbaarlijk genoeg krabbelde hij een klein beetje op en samen genoten ze van een prachtig en intiem feest omgeven door liefdevolle mensen. De bruiloft werd door de ziekte thuis gevierd, de dominee en ambtenaar kwamen naar hen toe.

De hersentumor die tussen beiden kwam zal niet meer verdwijnen maar toch gaven ze nooit op. De ziekte in de strijd om het leven is aan het winnen, het is Will zijn laatste wens om samen met zijn vrouw een ballonvaart te maken. Laat u samen met de HartenBrigade deze wens uitkomen? Samen maken we het verschil. Met een bescheiden donatie van €2,50 kunnen we met elkaar deze laatste wens uit laten komen. Kijk op www.facebook/com/HartenBrigade om uw donatie te doen.