Kapotte spullen repareren op De Werf

1 november 2019, 05:45


Regio Info

WOUDRICHEM – Een cd-speler die het niet meer doet? Een trui met gaatjes erin? Een kapot broodrooster? Deze hoeft u helemaal niet weg te gooien.

November 2019 staat bij de Nederlandse Bibliotheken in het teken van Duurzaamheid. Daarom komt het Repair Café Altena op woensdag 20 november 2019 naar De Werf in Woudrichem. U bent van 9.30 tot 11.30 uur welkom bij de Bibliotheek in de Werf om met uw te repareren spullen langs te komen. Er zijn vrijwilligers aanwezig om zoveel mogelijk te repareren of te adviseren. Natuurlijk met gratis koffie en thee.

In Kringloopcentrum Altena in Almkerk is er elke maand een Repair Café. U kunt er eigen kapotte spullen repareren onder deskundige begeleiding en in een ontspannen sfeer. Ook doet u er inspiratie op. Kom eens binnenlopen.