iPad- en computercursus voor ouderen op het Altena College

30 oktober 2019, 13:22


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK – Op het Altena College in Sleeuwijk wordt vanaf 11 november een iPad- en computercursus gegeven voor ouderen.

Op initiatief van Xander en Jesse, twee atheneumleerlingen van het Altena College, worden in vijf lessen onderwerpen behandeld, zoals email, foto’s, internet en bestanden. Xander en Jesse: “Wij vinden het belangrijk dat ouderen de mogelijkheid krijgen om mee te gaan in onze digitale wereld. Daarom willen wij onze kennis graag delen.”

De lessen beginnen om 18:00 uur (inloop vanaf 17:45 uur) en duren tot 19:00 uur. Voor de lessen wordt een kleine vergoeding gevraagd voor de onkosten. Er is koffie en thee tijdens de cursus en er worden uitlegbladen meegegeven om thuis alles nog eens na te lezen en uit te proberen. Op de posters die in verschillende winkels en gebouwen in de gemeente Altena hangen staat meer informatie. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Bel dan naar 06 47170596 of stuur een email naar XJcursussen@gmail.com.