Kerstkransen maken op Prinsentuin

29 oktober 2019, 11:16


Regio Info

ANDEL – Net als voorgaande jaren organiseert het Roparunteam van Curio prinsentuin Andel, De Buitenbeentjes, een workshop kerstkrans of kerstboompje maken.

De avonden vinden plaats op maandag 9 en dinsdag 10 december tussen 19.30 en 21.30 uur in de aula van de school op Buitenlaan 2 in Andel. Bloemschikdocenten zullen de deelnemers begeleiden.

De kosten bedragen 17,50 euro per persoon, inclusief alle materialen. De helft van de opbrengst gaat naar stichting Roparun. Zij financiert verschillende initiatieven op het gebied van palliatieve zorg voor mensen met kanker. In 2020 zal het team van Prinsentuin voor de 16e keer meedoen aan de Roparun. De andere helft van de opbrengst gaat naar Rolf Ran. Hij zal in 2020 voor de tiende keer deelnemen aan Alpe d’HuZes. Deze stichting financiert onderzoek naar kanker.

U kunt zich tot 15 november per mail opgeven bij c.duister@curio.nl. Geef daarbij aan met hoeveel personen en op welke avond u wilt komen. Geef ook aan wat u wilt maken: een boompje of een kerstkrans. U kunt De Buitenbeentjes en de kerstkransenactie volgen op Facebook.