Opleidingenmarkt op het Altena College te Sleeuwijk

28 oktober 2019, 20:52


Regio Info

SLEEUWIJK – Je oriënteren op vervolgopleidingen op een school in je eigen regio? Dat kan op het Altena College in Sleeuwijk. Op dinsdag 5 november ben je van 19.00 tot 21.30 uur van harte welkom op de opleidingenmarkt op de Rijksstraatweg 153 in Sleeuwijk.

De voorlichters van 11 MBO en 11 HBO/WO-scholen/instanties staan klaar om bezoekers alles te vertellen over de opleidingen die zij te bieden hebben. Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van ca. 10 bedrijven uit de regio. Zij zijn er om de leerlingen te laten zien welke beroepen je kunt uitoefenen met bepaalde opleidingen. Misschien kun je deze avond meteen proberen een stage of bijbaantje te regelen. Leerlingen uit de klassen 3 en 4 mavo, 3 en 4 havo, 4 en 5 atheneum van het Altena College en 4e jaars leerlingen van De Schans hebben zich kunnen inschrijven voor specifieke voorlichtingsrondes van opleidingen. Zij hadden een keuzeaanbod uit maar liefst 22 MBO opleidingen en 34 HBO/WO opleidingen.

MBO, HBO en WO-opleidingen zitten heel anders in elkaar dan de middelbare school. Dit maakt een bezoekje aan de opleidingenmarkt op het Altena College zowel voor ouders/verzorgers als leerlingen zeer de moeite waard. Kom je naar de opleidingenmarkt? Kom dan zoveel mogelijk op de fiets of laat je afzetten bij de school. Als je toch met de auto komt houdt er dan rekening mee dat er een parkeerplaats gezocht moet worden in de omgeving van de school.