Breien in dorpshuis Vlechtwerk

21 oktober 2019, 18:46


Regio Info

WERKENDAM – MFA Vlechtwerk krijgt steeds meer activiteiten. Het dorpshuis en de grote hal zijn voor iedereen welkom.

‘We hebben met een klein groepje mensen om tafel gezeten en we zijn eruit. Elke donderdagmiddag komen mensen breien en haken in het dorpshuis.’ ‘We starten nog op en het lijkt ons erg gezellig als er meer mensen aansluiten. We doen het ook voor de gezelligheid en daarvoor hebben we nog wat meer mensen nodig om het tot een succes te maken’. Iedereen is welkom. Vanaf donderdag 31 oktober elke week tussen 14:00-16:00 uur.

Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen werk en materiaal mee neemt. Zoals thuis, maar dan met de gezelligheid van het dorpshuis en de mensen om je heen. En je inspireert elkaar ook nog met nieuwe technieken en mooie creatieve ideeën. Kom binnen lopen en sluit vrijblijvend aan. Er zijn geen vaste kosten aan verbonden, de consumpties zijn voor eigen rekening. Betalen is alleen mogelijk via de pin. Mochten er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Fenna Vogelsang op het telefoonnummer 0183-408444.