ZVDO trakteert het publiek met winst op Nuenen

15 oktober 2019, 18:32


Sport Nieuws

ANDEL – Een volle tribune. Dat beloofde een mooie wedstrijd te worden en dat werd het. Met een tactisch steekspel heeft ZVDO een 14-6 zege geboekt tegen Nuenen.

Pupil van de week, Claudia de Graaf, mocht de wedstrijdbal namens Iveco Schouten het water in gooien om de wedstrijd te laten beginnen. Nuenen wist met hun sterke midvoor de wedstrijd te openen. ZVDO wist door een tactische zet deze midvoor uit te schakelen. Op dat moment pakte ZVDO de voorsprong te nemen door 3 doelpunten achter elkaar. De midvoor van Nuenen wist ook nog een gaatje te vinden en de eerste periode werd met 3-2 afgesloten.

Nuenen wist in de tweede periode gelijk te maken, maar door 4 goals achter elkaar wist ZVDO dit goed te maken. Nuenen had het lastig en gingen het via een andere boeg proberen. Dit had ZVDO snel door en ook deze werd tactisch geëlimineerd. De heren gingen met een stand van 7-4 rusten.

Conditioneel kon Nuenen de gaten in de derde periode niet meer dichten. Met wederom 4 goals achter elkaar wist ZVDO de spanning uit de wedstrijd te halen. Het publiek werd getrakteerd op waar ze voor kwamen: goede acties en mooie doelpunten.

De vierde periode werd begonnen met een stand van 11-5. Jeugdspelers Mathé en Brian mochten in deze fase van de wedstrijd hun debuut maken. Maar ook in deze periode was het ZVDO dat de klok sloeg. ZVDO scoorde 3 keer en hield het verdedigend ook op orde en werd 1 keer gepasseerd in deze periode. Hiermee werd de eindstand 14-6.

Zaterdag 19 oktober zal ZVDO afreizen naar Horst waar het zal aantreden tegen HZPC. Vorig seizoen wist ZVDO te stunten tegen deze tegenstander.