9-jarige Vera zingt sterren van de hemel tijdens try-out concert

14 oktober 2019, 20:24


Lokaal Nieuws

WOUDRICHEM – In voorbereiding op het Altena Streekfestival, dat gehouden wordt op 2 november in sporthal De Iris in Nieuwendijk, organiseerde JA! Jeugdfanfare Altena afgelopen zaterdag een try-out concert in ’t Rondeel in Woudrichem.

Het opleidingsorkest van fanfare O.N.S. startte dit concert. De 9-jarige Vera de Heus speelt nog maar kort in dit orkest cornet, maar ze zingt ook zeer verdienstelijk. Ze kreeg het publiek mee met haar vertolking van het Smurfenlied en stal daarmee de show.

Ook Jeugdshowkorps Wilhelmina uit Sleeuwijk, brassband Kunst en Vriendschap uit Meeuwen, JA! Jeugdfanfare Altena en Altena Brass gaven acte de présence. Voor alle verenigingen was dit concert zeer nuttig. Na elk optreden werden de tips en tops uitgewisseld tussen de muzikanten van de orkesten in hun voorbereidingen op het eerdergenoemde Altena Streekfestival.