PANNA!-Sterrenteam bij s.v. NOAD ’32

13 oktober 2019, 09:21


Regio Info

WIJK EN AALBURG – Holland’s Got Talent, maar dan zonder podium in een Hilversumse studio, maar op donderdag 17 oktober bij s.v. NOAD ’32 in Wijk en Aalburg. Daar wordt een selectieronde voor het PANNA!-Sterrenteam gespeeld.

Een talentenjacht, georganiseerd op 40 locaties over heel Nederland, de kans voor jonge voetballers om hun talent te tonen. Maar bovenal een actief, spetterend en vooral hartstikke leuk afwisselend dagevenement voor de jeugd. Het evenement is voor jongens en meisjes van 6 t/m 13 jaar en het wordt gehouden op het sportpark van s.v. NOAD ’32. De inloop is vanaf 10.00 uur en de start is om 10.30 uur. De kinderen worden in leeftijdsgroepen ingedeeld. De dag wordt rond 15.00 uur afgesloten.

De kosten voor dit evenement bedragen € 29,50 per kind zonder lunch of € 34,50 inclusief lunch. Men krijgt een hele leuke en actieve trainingsdag en ontvangen ’s ochtends een compleet tenue met een Nederlands elftal look en een goodiebag met daarin ook nog eens verschillende actuele voetbalboeken. Inschrijven kan via www.pannasterrenteam.nl.