Drie orkesten houden try-out concert in ’t Rondeel

13 oktober 2019, 09:13


Regio Info

WOUDRICHEM – Op 19 oktober vindt er een concert plaats waarbij drie orkesten voor u zullen spelen. Voor alle drie de orkesten is dit een try-out concert voor een project of wedstrijd waar zij de afgelopen periode naartoe aan het werken zijn. Het belooft een mooie avond te worden.

De volgende orkesten zullen voor u spelen: Jeugdfanfare Altena o.l.v. Ron van Vuuren. Voor JA! is dit een try-out voor het festival Survento. Fanfare Prins Hendrik Aalst o.l.v. Wolbert Baars. Voor Fanfare Prins Hendrik is dit een try-out voor het concertconcours van de BBM in Veldhoven waar zij deel aan nemen. Andels Fanfare Corps o.l.v. Twan Dubbers. Voor AFC is dit een try-out voor het Streekfestival.

U bent van harte welkom op zaterdag 19 oktober om 20.00 uur in ’t Rondeel in Woudrichem. De toegang is gratis.