ACKC verliest ondanks mooie aanvallen van koploper

7 oktober 2019, 06:37

Sport Nieuws

ALMKERK – Na de winst van de vorige wedstrijd was er een goed gevoel over de wedstrijd tegen de koploper. Helaas was al snel duidelijk dat dit potje niet gewonnen zou worden. Er waren mooie aanvallen te zien en er werd hard gewerkt in de verdediging maar de kansen werden vaak niet benut.

Marlies kon de score openen met het eerste doelpunt van de wedstrijd. Jelle kon even later scoren van afstand. De stand werd 2-2. Sabine scoorde van afstand de 2-3. Dit zou de laatste keer zijn dat ACKC voor staat. Wietze scoorde de 6-4 kort achter de korf, Marlies maakte de 9-5 met een schot van ver. Wietze maakte het 11-6 met een kort schot onder de korf. Vlak voor rust kon Jelle de score op 12-7 brengen met een afstandschot.

In de 2e helft gebeurde veel op het gebied van samenspel en hard werken, alleen viellen hier geen punten uit. Wel bij de tegenstander. Amber werd in het aanvalsvak gewisseld door Natasja en Arné werd gewisseld met Rick. De stand was inmiddels 18-7 en het leek erop dat er geen doelpunten meer zouden gaan vallen. Sabine werd gewisseld door Amber. Toen kon Wietze scoren vanachter de korf: 18-8. Sabine werd weer gewisseld met Amber. Bij de stand van 22-8 was het Jelle die nog twee keer van afstand kon scoren wat de eindstand bracht op 22-10.

Komende zaterdag is er weer een uitwedstrijd tegen Togo 1 in Goes. De wedstrijd begint om 16.00 uur.