Mooie opkomst bazaar Zorgplein Maaswaarden

5 oktober 2019, 06:37


Lokaal Nieuws

WIJK EN AALBURG – Vrijdag 4 oktober werd de jaarlijkse bazaar/draaiavond van Zorgplein Maaswaarden gehouden op locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg. Om 14.30 uur kon de organisatie de eerste bezoekers verwelkomen.

In het atrium stonden diverse kramen opgesteld. Kramen met o.a. bloemen, boeken en cadeauartikelen. Verder kon men zichzelf inschrijven voor een konijn en een boodschappenmand of ballonnen prikken. In het restaurant was het gezellig genieten en konden de bezoekers zich te goed doen aan koffie/thee met iets lekkers, friet en andere versnaperingen. Er werden ook pannenkoeken gebakken.

Het (nieuwe) rad van avontuur met het plaatsnamenspel deed ook goede zaken. Rond 21.15 uur kwam de notaris uit Heusden voor de trekking van de grote verloting. De opbrengst was ongeveer € 5.500, een geweldig bedrag wat ten goede komt aan extra activiteiten en middelen voor de bewoners. Dat betekent dat alle leuke dingen die er op jaarbasis worden gedaan van het geld van o.a. de bazaar, worden bekostigd.