Contactavond MS Vereniging Nederland

5 oktober 2019, 07:20


Regio Info

ALTENA/GORINCHEM – De MS Vereniging Nederland – Gorinchem en omgeving & Altena, nodigt al haar leden en andere belangstellenden uit voor onze contactavond op woensdag 17 oktober 2019 om 20:00 uur in de recreatiezaal van de Boogflat, Pijlstraat-portiek 2, in Gorinchem.

Vanaf 19:30 uur is de zaal open en staat de koffie klaar. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Spreker voor deze avond mevrouw Linda Boot, Zij brengt ons voor het voetlicht wat de rol is van een diëtiste en geeft haar 360 graden kijk op voeding. Zij is ook vrijwilliger voor de onderzoekrubriek van MS web, waarvoor ze alle wetenschappelijke ontwikkelingen bijhoudt.

Met MS heb je je goede en je slechte dagen. Kan het te maken hebben met wat je gegeten hebt? Dat kan, maar dat hoeft niet. Kan voeding MS voorkomen of genezen? We weten het niet zeker. Vaststaat is dat MS multifactorieel is, en met een gezonde leefwijze kun je wel degelijk zelf iets doen om je conditie op peil te houden, een betere afweer te hebben en je fitter te voelen.