Gemeente Altena wil toekomst voor Veteranendag Altena

2 oktober 2019, 18:03


Lokaal Nieuws

ALTENA – Op zaterdag 5 oktober is het Veteranendag Altena. Op het programma staat dit jaar tevens het onderwerp ‘toekomst’. De gemeente Altena ondersteund dit jaar om de toekomst van deze dag veilig te stellen.

Altena kent op dit moment geen veteranencomité. Omdat het college het belangrijk vindt de waardering voor de veteranen te blijven uitspreken, heeft de gemeente de organisatie van deze eerste bijeenkomst in Altena op zich genomen. Met de veteranen wordt besproken of en hoe zij de organisatie van deze jaarlijkse bijeenkomst weer zelf op kunnen pakken. De gemeente doet ook een suggestie voor mogelijke samenwerking in de regio. Het is aan de veteranen zelf hoe zij dit vorm willen geven. Een van de mogelijkheden die al op tafel ligt, is aansluiting bij Stichting Veteranen Amerstreek.

Veteranendag Altena 2019 wordt gehouden op zaterdag 5 oktober om 14.00 uur in het gemeentehuis van Altena in Almkerk.