Groep 8: schrijf je in voor Anglia-lessen op het Altena College

28 september 2019, 06:49


Regio Info

SLEEUWIJK – Zit jij in groep acht en wil je nog beter worden in Engels? Schrijf je dan in voor lessen Anglia op het Altena College in Sleeuwijk.

In maximaal tien middagen krijg jij in kleine groepjes les, afgestemd op jouw niveau. De lessen beginnen eind november en duren tot begin april. De Anglia-lessen worden op maandag- en donderdagmiddag gegeven van 15.45 tot 16.45 uur. Bij je inschrijving kan je aangeven welke dag jou het beste uitkomt. In april sluit je jouw Anglia-avontuur af met een examen en een feestelijke diploma-uitreiking.

De lessen worden gegeven door docenten van het Altena College, samen met bovenbouwleerlingen die het Anglia-examen op het hoogste niveau hebben afgelegd. Om de kosten voor het gebruik van boeken en het examen te dekken, is er een eigen bijdrage voor Anglia van 35 euro. Als je meedoet aan Anglia, heb je een voorsprong als je op de middelbare school met Engels verder gaat. Bovendien maak je op een leuke manier alvast kennis met de middelbare school. Het Altena College is al ruim vijftien jaar een Anglia-school.

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar anglia@altenacollege.nl. Inschrijven kan van 4 tot 14 oktober via www.altenaengels.nl, onder het kopje ‘Anglia’.