Kadofabriek ’n Tikkie Verderop opent in de Nieuwe ES

25 september 2019, 17:10


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK – In navolging op Lunchroom ’n Tikkie Anders zal een tweede vestiging worden geopend in het pand waar eerst de Marskramer was gevestigd in het winkelcentrum de Nieuwe Es.

In het pand zal na een grondige verbouwing een cateringkeuken verschijnen om ook zo te kunnen voldoen aan deze vraag. Ook komt er een ruim assortiment met chocolade, bonbons, zelf gebrande noten en diverse kazen. Ook krijgt de winkel een atelierfunctie waar de medewerkers een fijne werkplek krijgen om ook te voorzien in diverse cadeauartikelen.

De lunchroom liep zo goed waarbij de medewerkers, allen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt, niet meer weg gaan. Ook veel aanvragen kwamen binnen van nieuwe medewerkers en dat kon de Groot niet laten rusten. De Kadofabriek ’n Tikkie verderop zal plaats gaan bieden aan 8 nieuwe medewerkers vanuit dezelfde passie. Naar verwachting zal de winkel nog voor de feestdagen haar deuren openen.