Zingen voor Israel avond in Giessen

20 september 2019, 20:36


Regio Info

GIESSEN – Komt u ook op zaterdag 5 oktober naar de Zingen voor Israel avond in Giessen? Deze koor- en samenzangavond wordt gehouden in de Hervormde Kerk, Kerkstraat 2 in Giessen. De aanvang is om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom en de toegang is vrij.

Muzikale medewerking wordt verleend door het Christelijk Mannenkoor Altena o.l.v. Martin de Jong. De organist is n.n.b. en de meditatie wordt verzorgd door ds. Kees van Velzen, met als thema: Het plan van de Almachtige van Israël. Er zal een collecte worden gehouden voor de stichting Christenen voor Israel. Ook is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een boekentafel zijn.

Martin de Jong uit Alblasserdam, is sinds 1999, met groot enthousiasme, de dirigent van het Christelijk Mannenkoor Altena. In 2005 heeft het CMA een themaconcert gemaakt over de macht van God in de natuur met als titel “Hoe groot zijt Gij”. Het repertoire bestaat uit hoofdzakelijk geestelijke liederen, zoveel mogelijk in de Nederlandse taal.