Taptoe Sleeuwijk in sfeervol park

10 september 2019, 16:45


Regio Info

SLEEUWIJK – Zaterdagavond 21 september organiseert Showkorps Wilhelmina weer hun jaarlijkse taptoe te Sleeuwijk. In het park aan de Notenlaan wordt die dag een sfeervolle taptoe locatie gerealiseerd compleet met tribune voor meer dan 1000 bezoekers.

De volgende gasten zullen zich presenteren; Show and Marchingband “Cornu Copiae” uit Waalwijk, Showkorps “Juliana” uit ’s Gravendeel, Showbrassband “Thalita” uit Vlaardingen en Drum en Showfanfare “VLS band” uit Wezep. Het belooft een mooie muzikale en afwisselende avond te worden met deze korpsen. Natuurlijk zullen Showkorps Wilhelmina en het Jeugdshowkorps niet ontbreken deze avond. Ook zal het onlangs opgerichte orkest Wilhelmina 3 zal zich presenteren.

Het voorprogramma, dat start om 19.15 uur, zal dit jaar worden verzorgd door de Kunst en Vriendschap uit Giessen. Om 20.00 wordt elk korps op een muzikale manier aan het publiek voorgesteld, aansluitend start het hoofdprogramma.Taptoe Sleeuwijk zal rond 22.15 uur in het park worden afgesloten met een gezamenlijk finale-optreden van alle deelnemende korpsen. Naast de tribune zijn er verder op het terrein voldoende staanplaatsen beschikbaar. Ook is er in de omgeving van het taptoe terrein voldoende parkeergelegenheid.

Het geheel is wederom gratis voor een ieder toegankelijk. Wel is er na afloop bij de uitgang een collectebus te vinden om de kosten van de avond te dekken. Wij bevelen deze van harte bij u aan.