Expositie Kim Renders in Visserijmuseum

7 september 2019, 08:09


Regio Info

WOUDRICHEM – Tweemaal per seizoen verzorgt het Visserijmuseum in Woudrichem een expositie van een kunstenaar. Op dit moment is er werk te zien van Kim Renders met tekeningen.

Kim is een realistisch schilder- en potloodkunstenaar. De natuurtekeningen en olieverfschilderijen zijn zo realistisch, bijna niet te geloven dat het geen foto’s zijn. Kim studeerde Biologie en de combinatie met haar tekentalent zorgde ervoor dat ze zich nu fulltime bezighoudt met kunst.

De moeite waard om een kijkje te nemen in het museum en naast de kunst ook een kijkje te nemen in het museum waar de visserij met de zalmvisserij in Woudrichem uit het verleden begint te leven. Voor meer informatie kijkt u op www.visserijmuseumwoudrichem.nl.

De openingstijden zijn als volgt:

  • Maandagen gesloten
  • Dinsdag – vrijdag 10.30 – 16.30 uur
  • Zaterdag en zondag 13.30 – 16.30 uur