Open Coffee Altena: zinvol netwerken en boeiend inspireren

6 september 2019, 08:49


Regio Info

ALMKERK/ALTENA – Wie van zinvol netwerken houdt, kan op 26-09 a.s. terecht bij Open Coffee Altena 36.0. op Golfpark Almkreek.

Naast netwerken is er ook een moment van kennisdelen via de Espresso XL. Boeiend, kort en flashy zijn hierbij de steekwoorden. Deze Espresso XL wordt dit keer verzorgd door Rabobank Altena-Bommelerwaard. De mini-kennisdelerij start na het officieel welkom rond 10:00 uur. Voor én na deze kennissessie is er alle ruimte om te netwerken tot de klok van 11:00 uur.

Tijdens de Espresso XL gaat Gert-Jan van Beurden (BINK HR) aan de slag met het thema ‘Samen boksen we het voor elkaar!’ Van Beurden gaat in op vragen als ‘ Wat voor type ondernemer ben jij? Een vechter? Een verdediger? En hoe blijf je in de wedstrijd? Door te trainen, te investeren of te incasseren? Ga jij voor de winst?’ Een inspirerend onderwerp dus waarbij veel valt te ontdekken.

De eerstvolgende Open Coffee Altena 36.0 is op donderdag 26 september aanstaande op Golfpark Almkreek, Hoekje 4 in Almkerk. De Espresso XL wordt u dit keer aangeboden door Rabobank Altena-Bommelerwaard. De meeting begint als vanouds om 09:30 – 11.00 uur. Aanmelden, details en locaties, op www.OndernemendAltena.nl