Nieuwe dienstregeling Riveer

1 september 2019, 08:41


Regio Info

REGIO – In de maanden juli en augustus heeft Riveer volgens een midzomerdienstregeling gevaren. Dat betekende andere tijden voor de de voet- en fietsveren rondom Gorinchem.

Met ingang van maandag 2 september gaaat Riveer weer varen volgens de normale dienstregeling. Deze is verwerkt in de Riveer app met de juiste tijden. Dat betekent vanaf maandag 2 september: Er is t/m zondag 22 september een veerverbinding Zaltbommel-Loevestein, niet doordeweeks, maar dan alleen zaterdag en zondag.

Woudrichem-Loevestein-Vuren vaart in september alleen in de weekenden. De voet- en fietsveren rondom Gorinchem komen in het vertrouwde ritme, dienstregeling staat in de link hieronder. Overdag is er weer een watertaxi beschikbaar. Bekijk de complete dienstregeling hier.