Kofferbakmarkt Woudrichem

1 september 2019, 08:31


Regio Info

WOUDRICHEM – Op zaterdag 7 september organiseert Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd een kofferbakmarkt op ’t Rond in Woudrichem. De markt is gratis toegankelijk voor bezoekers van 9.00-13.00 uur.

Vanuit de auto worden verschillende tweedehands spullen verkocht. Spullen die teveel geworden zijn voor de huidige eigenaar, maar zeker nog een prima bestemming kunnen krijgen bij een volgende. Er wordt van alles verkocht, denk aan bijv. kleding, speelgoed, schoenen, boeken, huishoudelijke artikelen, woonaccessoires, etc. Bij een activiteit in Woerkum mag een vers gebakken visje natuurlijk niet ontbreken, dus ook die zijn te koop! Bij droog weer zal om 10.00 en 11.00 uur een aantal leden van Kunst Na Strijd leuke muziek ten gehore brengen. Denk daarbij aan bekende nummers als “Links Rechts”, “Als de morgen is gekomen” en medleys van onder andere Guus Meeuwis.

U bent van harte welkom op deze gezellige markt!