14e Visserijdag Woudichem weer vol met historie

1 september 2019, 15:04


Lokaal Nieuws

WOUDRICHEM – Op zaterdag 31 augustus stond Woudrichem weer in het teken van de Visserijdag. In afgeslankte vorm maar niet minder gezellig.

Anders van opzet dan de voorgaande jaren was de 14e editie van de Visserijdag in Woudrichem weer geslaagd. Van Oude Ambachten tot roeiwedstrijden en van feestavonden tot demonstraties van vismethoden en de visafslag. Alle ingrediënten waren aanwezig om op de zonovergoten dag bezoekers te laten zien hoe de vissers van vroeger de tijd beleefden.

Rond de Historische haven en Boven ’t Gat was het al vroeg een drukte van belang. Dit jaar was gekozen voor een andere opzet met uiteenlopende redenen. De Visserijdag duurde 1 dag in plaats van meerdere echter pakte dit goed uit. Genietend van heerlijke vis, schantykoren en historie wisten de vele bezoekers Woudrichem weer te vinden.

In 2020 zal de 15e editie van de Visserijdag plaats vinden. Hiermee lijkt het een jaarlijks terugkerend evenement te gaan zien wat voorheen om de 3 jaar werd gehouden.