Rijstrookafsluiting Merwedebrug Gorinchem (A27) voor onderhoud

30 augustus 2019, 14:29


Lokaal Nieuws

REGIO – Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan het beweegbare deel van de Merwedebrug bij Gorinchem. Hiervoor wordt de rechterrijstrook richting Utrecht afgesloten van zaterdag 31 augustus tot en met maandag 2 september. Eén van de twee rijstroken blijft beschikbaar.

Van zaterdagavond 31 augustus 21.30 uur tot maandagmorgen 2 september 05.00 uur is de rechterrijstrook richting Utrecht afgesloten. De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd vanaf een ponton onder de brug. De vaargeul onder de klep van de brug is daarom gestremd. De vaargeul onder de vaste brug blijft beschikbaar voor de scheepvaart. De (vaar)weggebruikers worden hierover geïnformeerd via de gebruikelijke informatiekanalen.

Kijk voor actuele informatie op www.vanAnaarBeter.nl of bel 0800-8002 (gratis).