Emi en Mexime van Driel breken met Kadijk Beach en Voltena

28 augustus 2019, 10:44


Sport Nieuws

WERKENDAM – De volleybalzussen Mexime en Emi van Driel uit Breda breken met de Kadijk Beach University en de selectie van volleybalclub IMS/Voltena.

Het tweetal gaf in een gesprek met de leiding van Kadijk Beach, trainer Debora Schoon-Kadijk en manager René van der Giessen, aan dat de samenwerking wordt verbroken. Mexime van Driel won het afgelopen weekeinde samen met Iris Reinders een World Tour-evenement in Rwanda, terwijl Emi van Driel samen met haar vaste partner Raisa Schoon actief was in China op een ander World Tour-toernooi.

Niet alleen wordt de samenwerking met Kadijk Beach opgezegd, ook vallen twee beachkoppels uit elkaar en nemen Emi en Mexime ook afscheid van de selectie van volleybalvereniging Voltena dat ook uit vele speelsters van Kadijk Beach bestaat. Volgens de zussen merkten zij de afgelopen periode dat de klik en de chemie niet meer optimaal was. Wat de vervolgstappen van het duo zullen zijn is nog onduidelijk.