Succesvolle Almkreek Open 2019 in Almkerk

26 augustus 2019, 14:26


Sport Nieuws

ALMKERK – Op een zonovergoten dag werd afgelopen zondag het Almkreek Open 2019 op Golfpark Almkreek in Almkerk gespeeld. Ruim 100 deelnemers uit het hele land speelden enthousiast mee.

Er was catering in de baan en na afloop waren er mooie prijzen. Mede dankzij de hulp van vrijwilligers en veel lokale sponsors, werd de dag een groot succes. Er kon gespeeld worden in meerdere categorieën, van ervaren golfers tot beginners. Dat is het leuke aan golf: iedereen maakt kans om een prijs te winnen.

Winnaars in de 1e Categorie werden Laura Helvensteijn en Robbert van Dijken. Winnaars in de 2e Categorie werden Suzanne Rip en Harry van Groezen. Winnaars in de 3e Categorie werden Ingrid Engelen – van Hulten en Paul Engelen. Meer uitslagen en foto’s zijn te bekijken via www.golfpark-almkreek.nl.