Kozakken Boys verliest met 0-1 de eerste wedstrijd van het seizoen

24 augustus 2019, 16:58


Sport Nieuws

WERKENDAM – De eerste wedstrijd voor de Kozakken Boys in de tweede divisie van het nieuwe seizoen is geëindigd in een stand van 0-1. In de 59e minuut viel het beslissende doelpunt.

In de eerste helft deed Gessel de eerste doelpoging, maar die mislukte. Na 21 minuten volgde er een vrije trap voor de Boys die helaas ver naast het doel kwam. Na 30 minuten was de eerste corner voor T.E.C. Net voor rust kreeg Kozakken Boys een corner, maar de stand voor rust bleef 0-0. De tweede helft opende met twee wissels bij T.E.C. De eerste wissel voor de Boys is Jordy van der Laan. Hij verlaat het veld, Charlton Vicento is zijn vervanger. In de 59e minuut wordt het 0-1. Obi Onyeike kopt een vrije trap tegen de touwen. Leon Bot vervangt na 64 minuten Norichio Nieveld en in de 75e minuut komt als laatste Don Bolsius in het veld voor Mats van Huijgevoort. Ook T.E.C. doet dan de laatste wissel. De wissels leveren geen wijziging op in de stand.

Vanwege de warmte werden er meerdere extra drinkpauzes ingelast. De volgende wedstrijd is op zaterdag 31 augustus. Dan is het De Treffers – Kozakken Boys. Die wedstrijd start om 18.00 uur.