Taptoe Sleeuwijk op 21 september

23 augustus 2019, 17:01


Regio Info

SLEEUWIJK – Zaterdagavond 21 september organiseert Showkorps Wilhelmina hun jaarlijkse taptoe te Sleeuwijk. In het park aan de Notenlaan wordt speciaal voor die avond een sfeervolle taptoelocatie gerealiseerd compleet met tribune voor meer dan 1000 bezoekers. Uiteraard is het geheel gratis toegankelijk.

De volgende gasten zullen zich presenteren: Kunst en Vriendschap, Show and Marchingband Cornu Copiae, Showkorps Juliana, Showbrassband Thalita, Drum en Showfanfare VLS band. Stuk voor stuk zijn dit showkorpsen die hun sporen in de muziekwereld hebben verdiend. De bezoekers kunnen dan ook een avond beleven vol muziek en show op topniveau. Natuurlijk zullen Showkorps Wilhelmina, het Jeugdshowkorps maar ook het zittend orkest Wilhelmina 3 niet ontbreken deze avond.

De aanvang is om 20.00 uur en de toegang is gratis. Taptoe Sleeuwijk zal rond 22.15 uur in het park worden afgesloten met een gezamenlijk finale-optreden van alle deelnemende korpsen.