Thuiszorgteams Zorgplein Maaswaarden zichtbaar met auto

22 augustus 2019, 22:49


Lokaal Nieuws

ALTENA – Al vele jaren levert Zorgplein Maaswaarden zorg bij mensen thuis. Om meer bekendheid en zichtbaarheid aan de organisatie te geven, zullen de medewerkers van de thuiszorg vanaf heden in auto’s van de organisatie te bewonderen zijn.

Met twee enthousiaste teams, één vanuit Andel en één vanuit Wijk en Aalburg, wordt er zorg op maat geleverd. Naast het gebruik door de thuiszorgteams, zullen de auto’s ook gebruikt worden door andere medewerkers van de organisatie als zij voor hun werk moeten reizen. De auto’s moeten bijdragen aan een grotere naamsbekendheid in de regio maar moeten tegelijkertijd ook uitnodigend werken voor de werving nieuw zorgpersoneel, waar nog altijd schaarste in is. 

Op 20 augustus 2019 was werden de auto’s door Martin Mouthaan, beheer autopark, in ontvangst genomen. Vijf auto’s zullen vanuit Wijk en Aalburg ingezet worden en drie auto’s vanuit Andel. De auto’s met de opvallende en karakteristieke paarse kleuren sieren vanaf dat moment de regio en zijn hopelijk niet meer weg te denken uit het mooie landschap van het land van Heusden en Altena.