Botenbeurs Gorinchem komt er weer aan

18 augustus 2019, 19:15


Regio Info

GORINCHEM – Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september vindt de Botenbeurs weer plaats in de Gorcumse binnenstad. Hoogtepunt van het evenement is de markt langs de haven op zaterdag.

De Botenbeurs in Gorinchem kent al jaren een grote diversiteit aan deelnemers. Dat maakt het evenement tot een begrip in de wijde regio. Het evenement is er voor iedereen die warmloopt voor de watersport, maar biedt ook een leuke dag uit als je niets met varen hebt. Bezoekers struinen langs kraampjes met (tweedehands) bootartikelen, rommelmarktspullen en curiosa, maken kennis met verschillende bedrijven en toeristische trekpleisters en genieten van lekker eten en drinken bij de foodtrucks. Zich ondertussen vergapend aan de ruim honderd schepen die te koop liggen in de haven.

De muzikale begeleiding van Big Music Cruise en de andere activiteiten geven de beurs extra sjeu. Zo kun je dit jaar voor het eerst een stoombaggermolen bezichtigen tijdens het evenement. Voor meer informatie of inschrijven ga je naar www.lingehavengorinchem.nl.