Roeiwedstrijden op de Afgedamde Maas voorafgaand aan Visserijdag

13 augustus 2019, 21:56


Sport Nieuws

WOUDRICHEM – Vanaf dinsdagmiddag 27 augustus t/m vrijdagavond 30 augustus worden er, voorafgaand aan de Visserijdag in Woudrichem op zaterdag 31 augustus, roeiwedstrijden gehouden op de Afgedamde Maas.

Er wordt gebruik gemaakt van de boten van de scouting: 4 roeiers met een stuur, opgesplitst in categorieën vrouwen en mannen. Gestart bij het veerhoofd (Den Bol) langs de wal stroomopwaarts, de boeien ronden en dan zo vlug mogelijk weer naar de finish bij het veerhoofd. Wordt het een heroïsche strijd tussen deze twee teams of zijn er nog andere teams die denken mee te kunnen doen om de winst (maar vooral de gezelligheid) en zo de felbegeerde titel in de wacht willen slepen?

De tijden van de wedstrijden worden van te voren bekend gemaakt. Inschrijven kan door een inschrijfformulier te halen en ingevuld terug te brengen bij IJs en Spijssalon Baks, digitaal inschrijven kan ook via info@ijssalonbaks.nl. Wees er snel bij want vol is vol. Blijf op de hoogte via www.facebook.com/welkominvestingwoerkum/.