Open Coffee Altena editie 36 op 26 september in Almkerk

12 augustus 2019, 20:54


Regio Info

ALMKERK – Voor wie van zinvol netwerken houdt, is er op 26 september voor alle ondernemers in Altena weer een editie van Open Coffee Altena. Bekend is dat de (boven)regionale netwerkmeeting steeds op een andere locatie wordt gehouden. Deze editie wordt gehouden in Almkerk bij Golfpark Almkreek.

Samen met drie partners, te weten Magazine Bedrijvig, de gemeente Altena en Rabobank Altena/Bommelerwaard, richt de netwerkmeeting zich komende seizoen meer op de inhoud. De vertrouwde pitches op de rode Coffee Stip en de smaakvolle koffie op wisselende locaties blijven zeer zeker, maar de komende sessies gaat Open Coffee Altena, naast contacten leggen, vooral kennis delen. Nieuw is dat tijdens Open Coffee Altena ondernemers een Espresso XL wordt aangeboden. Anders gezegd: iedere netwerksessie krijgt een thema. Eén van bovengenoemde partners deelt vanuit die context 20 minuten kennis en kunde. Interactief en interessant, ook voor de jongere ondernemers.

Je bent welkom op donderdag 26 september op Golfpark Almkreek, Hoekje 4 in Almkerk. De Espresso XL wordt u dan aangeboden door Rabobank Altena/Bommelerwaard. De meeting begint als vanouds om 09.30 uur en duurt tot 11.00 uur. Aanmelden is gewenst. Alle details en locaties zijn te vinden op de website www.ondernemendaltena.nl.