Tweedehands zomer boekenverkoop Zorgplein Maaswaarden

5 augustus 2019, 17:25


Regio Info

WIJK EN AALBURG – Op woensdag 14 augustus van 14.00 tot 16.30 uur wordt er een extra zomer boekenverkoop georganiseerd door Zorgplein Maaswaarden.

Er staan weer duizenden boeken te wachten om aan een nieuwe eigenaar te worden verkocht. De zomerverkoop is ook een mooie gelegenheid voor alle vakantiegangers die in de buurt op campings verblijven om gezellig een paart uurtjes te komen snuffelen tussen de vele boeken en vakantie leesvoer opdoen.

De verkoop vindt plaats op de eerste etage bij van Bergeijk Mode en Wonen aan de Grote Kerkstraat 18 in Wijk en Aalburg. Op alle gebied is er wel iets te vinden, oorlog, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, roman, thriller enz. Iedereen gaat hier wel met iets de deur uit. Voor meer informatie kunt u bellen met Bert Noorloos 0416-698400.