Voorbereidingen Zomerfeesten Almkerk in volle gang

3 augustus 2019, 12:01


Lokaal Nieuws

ALMKERK – Van 5 tot en met 17 augustus zijn er weer zomerfeesten in Almkerk. Dit jaar staat de tent voor de 43e keer in het dorp.

De vrijwilligers van PLONS hebben weer een vol programma op weten te zetten voor jong en oud. Zo is er een comedy avond met Peter Pannekoek, dive-in bioscoop en een spelletjesavond. Wat muziek betreft kan je onder meer gaan kijken bij de Daredevils, Q-music en bij een foute avond met Corrie Konings. De laatste avond, 17 augustus, is traditioneel Hollandse avond. Een avond waar het levenslied centraal staat met Tino Martin, Samantha Steenwijk en John de Bever.

Marije Vos, secretaris van PLONS, vertelt wat er allemaal staat te gebeuren begin augustus in Almkerk.

Meer informatie over de zomerfeesten en het complete programma is terug te vinden op de website www.zomerfeestenalmkerk.nl.