Op pad met 19 Pluk- en Picknick routes in Altena

1 augustus 2019, 18:05


Regio Info

ALTENA – De 20 dorpen en 1 vestingstad in de gemeente Altena zijn met elkaar verbonden door 19 wandelroutes waarlangs je picknickplaatsen, verkoop bij de boerderij en rustbankjes tegenkomt. Deze routes zijn gebundeld in het boekje ‘Pluk en Picknickroutes’.

Dat je niet altijd een tourist hoeft te zijn om bijzondere nieuwe plaatsen te ontdekken, bevestigd dit boekje. De 19 routes variërend van 5 tot 19,5 kilometer voeren je per dorp langs prachtige locaties zoals Korenmolen De Hoop, Fort Giessen, Zorgboerderij Den Hill en vergezichten over polder en rivieren. Ga er eens op uit en hang de tourist uit in je eigen leefomgeving. Ieder startpunt is tevens het eindpunt van de wandelroute.

Het boekje is verkrijgbaar bij een van de 43 folderposten van VVV Biesbosch Linie maar ook online via https://biesboschlinie.com/toeristische-gids-en-picknickroutes-biesbosch/. Deze routes worden je aangeboden voor Wandelsportvereniging De Vrijbuiters en VVV Biesbosch Linie.