Eerste BiebTalk over mediawijsheid

1 augustus 2019, 17:48


Regio Info

WOUDRICHEM – Op maandagavond 30 september organiseert Bibliotheek CultuurPuntAltena de eerste editie van BiebTalk. Deze avond zal gaan over mediawijsheid.

De bibliotheek voor de inwoners van Altena vindt het belangrijk dat er ingespeeld kan worden op de wensen en behoeften van de inwoners van Altena. Men wil graag weten wat er in Altena leeft zodat de dienstverlening daarop zoveel mogelijk ontwikkeld kan worden. Tijdens het BiebTalk event is iedereen welkom om mee te komen denken over dit onderwerp.

De avond staat gepland op maandagavond 30 september van 19.30 tot 21.00 uur op De Werf in Woudrichem. Wil jij meedenken? Meld je dan vooraf aan via de website https://www.bibliotheekaltena.nl. Ben je geen lid van de bibliotheek? Ook dan ben je van harte welkom.