Vul de enquête wateroverlast in

31 juli 2019, 13:14


Regio Info

ALTENA – Het is nu vijf jaar geleden dat hevige buien voor waterlast zorgden in Altena. Grip op water Altena wil graag weten wat er is veranderd in jouw leefomgeving sinds de wateroverlast van 2014/2015.

Hiervoor is een enquête online opgezet bestaande uit een vijftal vragen. Vul deze vijf vragen in en deel je kennis en ervaringen over wateroverlast door hevige regen in jouw woonplaats. Het invullen duurt slechts 1 of 2 minuten. De enquête kan ingevuld worden via deze link. Meer informatie is ook te lezen op de website http://altena.gripopwater.nl/.

Grip op water Altena maakt deel uit van het project Ground Truth 2.0, een driejarig project (2016-2019) gefinancierd door de Europese Unie. Samen met Waterschap Rivierenland is men in 2017 een pilot gestart in het Land van Heusden en Altena, waar hevige neerslag wateroverlast veroorzaakt heeft in de zomers van 2014 en 2015. Met het burgerobservatorium Grip op water Altena moet wateroverlast beperkt worden in zowel het bebouwde als in het landelijke gebied.