Werken bij de gemeente Altena

30 juli 2019, 14:46


Regio Info

ALTENA – Ben jij flexibel en vastberaden? Hou jij van uitdagende situaties? Ontdek dan de gemeente Altena als werkgever. Niets zo uitdagend als werken bij een spiksplinternieuwe gemeente. Gemeente Altena heeft een aantal vacatures open staan.

Buurtsportcoach, technisch medewerker gebouwen of consulent WMO. Het zijn drie van de totaal vijf openstaande vacatures bij de nieuwe gemeente. De ontwikkeling van de medewerkers staat bij gemeente Altena centraal. De 400 medewerkers werken op locaties die ingericht zijn op samenwerken. Je werkplek bij de gemeente is een keuze. Dat betekent dat je daar werkt waar het het meest gewenst is. Dat kan thuis zijn, op locatie of in het gemeentehuis.

Is een baan bij de grootste gemeente van Noord-Brabant mogelijk iets voor jou? Via de speciale website www.werkenbijgemeentealtena.nl kan je per vacature de volledige informatie, vereisten en arbeidsvoorwaarden bekijken.