Drie keer goud voor Beachsport teams

30 juli 2019, 14:48


Sport Nieuws

VROUWENPOLDER/WERKENDAM – Afgelopen weekend werd in het Zeeuwse Vrouwenpolder de laatste ronde van de Eredivisie Beachvolleybal Tour gespeeld. Ook de topdivisie en eerste divisie vonden plaats op dezelfde locatie.

Acht teams van Beachsport Vereniging Werkendam namen deel, waarvan er maar liefst zes met een medaille terugkeerden naar de gemeente Altena. Hoogtepunt waren de gouden medailles bij de dames, in de eerste divisie voor Julia van Esch en Jill Weeda, in de topdivise voor Sarah van Esch en Lynn van Mill en in de eredivisie voor Emi van Driel en Raisa Schoon. Drie keer goud.

Zilver was er in de eerste divisie voor Femke Bulthuis en Fleur Muilwijk en in de eredivisie bij de mannen naar Dirk Boehlé en Stefan Boermans. Brons tenslotte was er voor Anique Tavenier en Yara van der Ven in de topdivisie. Verdienstelijke vijfde plaatsen voor Julia Kee en Danique Timmermans in de topdivisie en Mexime van Driel en Iris Reinders in de eredivisie completeerden de indrukwekkende uitslagenreeks.