Zorgplein Maaswaarden zoekt huiskamervrijwilligers

24 juli 2019, 16:43


Lokaal Nieuws

WIJK EN AALBURG – Bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein is een huiskamer voor bewoners van het verzorgingshuis.

Elkaar ontmoeten, een praatje maken, de krant lezen, een spelletje doen, de maaltijd gebruiken zijn dingen die daar plaatsvinden. Kortom, een gezellige plek om samen te komen. Zorgplein Maaswaarden is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om dagelijks tussen 9.30 en 11.30 uur en 19.00 en 21.00 uur in deze huiskamer aanwezig te zijn en samen met een medewerker invulling te geven aan dit “samen-moment”.

Heeft u wat tijd over, en vind u het leuk iets te doen voor en samen met onze bewoners, dan komen wij graag met u in contact. Voor meer informatie of direct aanmelden kunt u terecht bij Bert Noorloos. Telefonisch bereikbaar via: 0416-698400 of per mail: b.noorloos@maaswaarden.nl.