Sportvereniging Zilvermeeuw gaat door met nieuw bestuur

18 juli 2019, 19:31


Sport Nieuws

ALTENA – Per 1 juli treed er een nieuw bestuur aan bij Sportvereniging Zilvermeeuw Altena. Na een bijzondere ledenvergadering op 20 mei j.l. was de situatie nog zorgelijk, vanwege het uitblijven van nieuwe bestuursleden om de verenigingsactiviteiten te kunnen continueren.

Sportvereniging Zilvermeeuw Altena is een omnisportvereniging die oorspronkelijk gevestigd is in Sleeuwijk. De vereniging bestaat inmiddels ruim 55 jaar en heeft zich ook uitgebreid naar Woudrichem, Giessen/Rijswijk en Almkerk. Naar aanleiding van het uitblijven van nieuwe bestuurders, is een groep ouders bij elkaar gekomen om te zoeken naar een oplossing. In een kleiner comité van 4 personen zijn diverse scenario’s uitgewerkt. Er is gesproken met partijen zoals trainers, andere verenigingen en de gemeente.

Op de website staat nu te lezen ‘Goed nieuws!’. Het nieuwe bestuur zal bestaan uit Remco van der Voorden (voorzitter), Freek Vorthoren (penningmeester), Pieter Vink (secretaris) en Ruth Huisman (algemeen bestuurslid). Dit bestuur zal vanaf september 2019 nog aangevuld gaan worden met minimaal 2 personen die men op redelijk korte termijn bekend hoopt te kunnen maken. Het doel is om alle sportlessen vanaf het nieuwe seizoen 2019-2020 zoveel mogelijk door te laten gaan.