Buitenconcert Kunst Na Strijd in Woudrichem

17 juli 2019, 14:32


Lokaal Nieuws

WOUDRICHEM – De Woudrichemse muziekvereniging “Kunst Na Strijd” is opgericht op 3 januari 1920, dat wil zeggen dat zij in 2020 hun 100-jarig bestaan vieren.

Voorafgaande aan dat jubileum organiseert de muziekvereniging diverse concerten en activiteiten. Waaronder afgelopen dinsdag 16 juli een buitenconcert in de speeltuin aan de kastanjelaan in Woudrichem. De avond werd afgetrapt door het opleidingsorkest van Kunst Na Strijd. Jongeren speelden onder begeleiding van dirigent Olaf Baeke een paar nummers. Daarna zwaaide dirigent Baeke de baton voor het harmonie orkest die nummers ten gehore brachten van onder andere Guus Meeuwis en Queen, maar ook een concertmars en een Spaanse paso doble.

De komende periode staan er nog meer activiteiten op het programma, zoals op 7 september een kofferbakmarkt aan ‘t Rondeel in Woudrichem.