Jan Nico Scholten blij verrast bij afscheid Vrienden van de Notenhoff

16 juli 2019, 12:18


Lokaal Nieuws

ANDEL – Jan Nico Scholten heeft zaterdag officieel afscheid genomen van Stichting Vrienden van de Notenhoff.

Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst in de Notenhoff. Scholten is 35 jaar voorzitter geweest van deze stichting, voor zijn aantrede als voorzitter was hij al nauw betrokken bij de Stichting Vrienden van de Notenhoff. Hij noemt het huis dan ook zijn ‘troetelkind’. Bij zijn afscheid sprak Liselotte van Bokhoven, bestuurder van Zorgplein Maaswaarden, haar waardering uit naar Scholten en de stichting. De bijdragen die zij leveren aan het welzijn van de bewoners door het financieren van verschillende projecten is altijd zeer gewenst.

Ook nu mocht de Notenhoff een geschenk vanuit de stichting ontvangen. Elektrische bedienbare screens die de hooiberg in de tuin een meer beschermde plaats maken. Bewoners kunnen vanaf nu uit de wind in de hooiberg zitten. Scholten stelde ze in gebruik. Hij zei het heel bijzonder te vinden deze, voor hem laatste handeling als voorzitter, te mogen verrichten. Tevens onthulde hij een straatnaambordje met zijn naam. De binnentuin van de Notenhoff is nu het naar hem genoemd. Het ‘Jan Nico Scholtenpleintje’. Al met al was hij blij verrast en dankbaar met het aangeboden afscheid.