Streekdagen Meeuwen op 6 en 7 september 2019

13 juli 2019, 12:24


Regio Info

MEEUWEN – Na de zomer vinden op vrijdagavond 6 en zaterdag 7 september de Streekdagen 2019 plaats. Voor de derde maal op het grote evenemententerrein in Meeuwen.

Traditioneel is op vrijdagavond de grootste truckpulling van Europa te zien. Dit staat garant voor spektakel met een extra grote tribune sinds de Streekdagen van Almkerk naar Meeuwen verhuisd zijn. Op vrijdagavond gaat het terrein om 18:00 uur open. Deze avond wordt traditioneel afgesloten met een artiest. De zaterdag start om 09.00 uur en biedt een zéér gevarieerd programma met activiteiten voor het hele gezin. Van shows met dieren tot een braderie en van springkussens voor de kinderen tot historische tractoren.

Bezoek de website www.streekdagen.nl voor alle informatie en het volledige programma. Wil je de Streekdagen bezoeken? Bestel dan je kaarten online in de voorverkoop. Met het online ticketsysteem voorkom je lange wachtrijen bij de kassa. Volg ook de Facebook pagina via www.facebook.com/streekdagen.